Op voorraad: Binnen 2-4 werkdagen in huis | volg ons op facebook

Vinuri & Wijnen

Gepubliceerd op 24 september 2020 om 16:16

De webshop Vinuri & Wijnen is open

Onze webshop Vinuri & Wijnen www.vinuriwijnen.nl is geopend. De eerste voorraad Roemeense wijn is onderweg en kunnen we na het weekend uit gaan leveren.

Waarom maak ik de keuze voor Roemenië vragen veel mensen zich af?

De afgelopen 25 jaar ben ik regelmatig in Roemenië geweest. Het eerste jaar was in 1991 net na de omwenteling van het regime. Daarna verschillende keren het land bezocht en gezien hoe het land zich steeds meer ontwikkelde naar een Europees en welvarend land met een rijke cultuur.

Roemenië

Roemenië is in Nederland erg onbekend. Veel mensen kennen het niet als vakantieland, terwijl het zich bij uitstek leent om op vakantie te gaan. Het land is heel mooi, heeft een wisselend landschap, hoge bergen waar je in de winter prima kan skiën. Natuurgebieden, kleine dorpjes maar ook grote steden die prima ontwikkeld zijn en waar je als toerist veel kan ontdekken. En natuurlijk de Zwarte Zee kust in het zuidoosten van Roemenië waar je in de zomer prima vakantie kan vieren. In de afgelopen jaren heeft de wijnbouw zich ook verder ontwikkeld en word er steeds meer Roemeense wijn over de grenzen in West-Europa aangeboden.

Vinuri & Wijnen

Bij Vinuri & Wijnen kan online Roemeense wijn besteld worden. De bestellingen worden verstuurd in de verpakkingen van #flespakket met #PostNL.

De verpakkingen van flespakket zijn verzekerd tegen schade. De flessen wijn zijn verpakt in gerecycled materiaal en handzaam in gebruik.

De website zal regelmatig aangepast worden met ander soorten Roemeense wijn.

 

Redenen genoeg om kennis te maken met de Roemeense wijnen!

 

Proost! / Noroc! / Egészségére!

Alex van de Sluis

Villa Vinea Gewürtztraminer | Vinuri & Wijnen

 »