Op voorraad: Binnen 2-4 werkdagen in huis | volg ons op facebook

Stichting Webwinkelkeur

Gepubliceerd op 16 februari 2022 om 19:45

 

Vinuri & Wijnen Roemeense Kwaliteitswijnen is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

 
Sinds 15 februari 2022 is Vinuri & Wijnen Roemeense Kwaliteitswijnen door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Vinuri & Wijnen Roemeense Kwaliteitswijnen voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.
 
We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Vinuri & Wijnen Roemeense Kwaliteitswijnen onderstreept.
Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.
 
Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Vinuri & Wijnen Roemeense Kwaliteitswijnen te kopen.

 

Keurmerk webwinkel

«   »